Vätevatten bäst i test

Letar du efter en vätevattenflaska? Håll i hatten, för det här är lite av en djungel! På marknaden finns en uppsjö av alternativ, och inte alla är säkra eller effektiva.

Säkerhetsrisker lurar. Många flaskor på marknaden kan faktiskt vara skadliga. De släpper ut ozon eller fluorider, och andra tappar snabbt sin effektivitet. Det är nog inte vad du tänkte dig när du ville boosta din hälsa, eller hur?

Vi hoppas att denna artikeln kommer att vara din machete i "vätevattendjungeln"

Vad är en bra väteflaska?

Först och främst måste vi definera vad en bra väteflaska är. Här är de viktigaste kategorierna

 • Säkerhetsprofil
  Eftersom vissa flaskor bokstavligen talat kan vara skadliga för hälsan är det viktigt att produkten har en hög säkerhetsprofil.
 • Skapar Teraputisk nivå av väte
  Chansa inte med ännu en placebo produkt. Vi vill ha en flaska som faktiskt producerar en teraputisk nivå av väte.
 • Hållbarhet
  Om du har läst en del om väteflaskor vet du att problemet med flera flaskor är att dem tappar effekt väldigt fort. Du vill ha en väteflaska som producerar lika bra väte vid sipp 1 som sipp 1.000.000

#1 Säkerhetsprofil hos Nord Hydrogen

Som nämnt i introt kan vissa flaskor skapa skadligt ozon, flourid och klorid. Det är extremt viktigt att du säkerställer att väteflaskan har implementerad mekanismer för att förhindra detta.

Avancerad PEM-teknologi

 • DuPont™ Nafion™ 117 membran: Hjärtat i Nord Hydrogen Bottle är detta protonutbytesmembran (PEM). Det är speciellt framtaget för att vara högt selektivt, vilket innebär att det låter vätejoner passera samtidigt som det blockerar syre, klor och andra potentiellt skadliga gaser från att blanda sig med vätgasen i vattnet.

Skydd mot skadliga biprodukter

 • Ingen ozonproduktion: Även om elektrolys teoretiskt kan leda till ozonproduktion, är detta extremt osannolikt i Nord Hydrogen Bottle. En viktig faktor är att spänningen som används inte är tillräckligt hög för att ozon ska kunna bildas, vilket minimerar alla risker ytterligare. Om ozon produceras (extremt osannolikt) skulle det omedelbart avlägsnas genom flaskans ventilationssystem, säkerställande att det inte utgör någon risk för användaren.
 • Effektiv separation av syrgas och klor: Tack vare det effektiva PEM-membranet, produceras och samlas syrgas och eventuell klor vid den positiva elektroden och elimineras säkert utan att kontaminera vattnet du dricker.

Fri från fluorid och andra föroreningar

 • Ingen fluoridproduktion: Flaskan introducerar inte fluorid i vattnet, en signifikant fördel jämfört med andra produkter på marknaden. Medan flaskan inte tar bort fluorid som redan finns i vattnet, garanterar den att inga nya skadliga kemikalier, inklusive fluorid, bildas under användning.

Varför detta är viktigt

Att använda Nord Hydrogen Bottle innebär att du kan njuta av alla fördelar med väteberikat vatten, utan att oroa dig för skadliga kemikalier eller gaser. Det gör den inte bara till en av de säkraste vätevattenflaskorna på marknaden, men också en av de mest effektiva och hållbara.

Bäst i test väteflaska - Oslagbar väteproduktion

Alla väteflaskor lovar ju guld och gröna skogar. Visste du att väldigt få av dem faktiskt skapar en terapeutisk nivå av väte? Det är en viktig distinktion att göra när du överväger vilken vätevattenflaska som är rätt för dig.

Vad är terapeutisk nivå av väte?

En terapeutisk nivå av väte refererar till en koncentration där väte har visat sig erbjuda betydande hälsofördelar. Forskning har visat att väte kan spela en roll i att minska oxidativ stress och inflammation, vilket kan leda till olika hälsofördelar.

Gaskromatografin från H2 Analytics

Nord Hydrogen Bottle skiljer sig från mängden genom användningen av avancerad gaskromatografi för att mäta och verifiera väteproduktionen. H2 Analytics är en oberoende tredjepart som testar våra flaskor för att säkerställa att de faktiskt producerar väte i terapeutiska nivåer. Detta är en kritisk process eftersom det garanterar att varje flaska uppfyller de höga standarder vi ställer på våra produkter.

Kvalitetstestning vid fabriken

Innan våra flaskor lämnar fabriken genomgår var och en av dem rigorösa tester med reagens för att säkerställa att de kan producera 5000 ppb (parts per billion) väte. Det är inte bara en kvalitetskontroll, utan ett löfte om att vår produkt levererar det den utlovar.

Läs H2 analytics certifikat

Hållbarhet

Högkvalitativa Material

 • Makrolon Polycarbonat: Flaskan är tillverkad av Makrolon, ett högpresterande polycarbonat som är känt för sin styrka, hållbarhet och resistens mot kemikalier och värme. Detta innebär att flaskan inte bara är tålig mot fysisk påverkan, utan även mot de kemiska processer som sker inuti vid väteproduktion.

Avancerad Elektrodsteknik

 • Robusta elektroder: Elektroderna i Nord Hydrogen Bottle är designade för att vara långlivade och effektiva. De är tillverkade av högkvalitativa material som inte korroderar eller bryts ner över tid, vilket är avgörande för att säkerställa en konstant nivå av väteproduktion utan nedgång i effektivitet.

Innovativ Teknologi

 • DuPont™ Nafion™ 117 membran: Membranet i flaskan är kärnan i dess långvariga prestanda. Detta speciella membran är extremt beständigt mot nedbrytning och behåller sin selektivitet och permeabilitet över tid, vilket säkerställer att inga oönskade gaser blandas med vätet.

Säkerställd Kvalitet Vid Tillverkning

 • Sträng kvalitetskontroll: Varje Nord Hydrogen Bottle genomgår omfattande kvalitetskontroller innan den lämnar fabriken. Dessa tester inkluderar inte bara funktionstestning, utan även långtidstestning av materialen för att verifiera deras hållbarhet och resistens mot typiska slitage som kan uppstå över tid.

Designad för Långvarig Användning

 • Underhållsfri konstruktion: Flaskan är designad för att vara så underhållsfri som möjligt. Den kräver minimal rengöring och underhåll, vilket inte bara gör den mer användarvänlig utan också bidrar till längre livslängd då risken för felaktig hantering minskar.

Sammanfattning:

NordHydrogen flaskan är troligen marknadens stabilaste flaska när det kommer till säkerhetsprofil och väteproduktion.

Priset är lite mer än hos konkurrenterna, men du får definitivt det du betalar för.